Onze Bijscholingen

green and gray scissors

Onze bijscholingen zij bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in een mensgericht beroep zoals bijv. psycholoog, psychosociaal therapeut, maatschappelijk werker, counselor, coach, transformatie therapeut, etc. Je kunt zonder specifieke voorkennis van de bijscholing instappen. Je leert bij ons de skills die je nodig hebt om nieuwe interventie-methodieken direct toe te kunnen passen.

Wij geven bijscholingen in EMDR, Transactionele Analyse, Systemisch werk in coaching en therapie, terugkomdagen voor de EMDR en binnenkort ook therapeutische interventies uit NLP.

De docent/trainer van Stichting Psychosociaal Welzijn is Karin Fens van Gaal (en een aantal collega’s die haar hierbij ondersteunen). Karin is in 2007 afgestudeerd als psychosociaal therapeut en heeft ruime ervaring als docent/trainer opgedaan. Zij traint het liefst kleine groepen zodat zij genoeg aandacht kan schenken aan iedere cursist. Haar persoonlijkheid nodigt uit tot openhartigheid, oprechtheid en een frisse blik naar jezelf. Zij vindt het leuk om op een luchtige manier, haar kennis te koppelen aan de praktijk. Omdat zij streeft naar een hoogwaardig resultaat heeft ze alle opleidingen zelf ontwikkelend.