Pentagram Analyse

purple and yellow round illustration

Als je ervan uit gaat dat ieder mens hier op aarde is ter vervulling van een aantal levensopdracht(en), dan kun je wel bedenken dat jouw geboortedatum een hoop zichtbaar kan maken. De getallen die in je geboortedatum staan, laten zien hoe je met deze levensopdracht(en) om kunt gaan. De getallen zijn als het ware de spiegel. Zou je pure numerologie toepassen op je geboortedatum dan heb je al een hoop informatie te pakken. Wanneer deze getallen echter op een bepaalde manier rond een pentagram plaatst wordt er veel meer duidelijk over jou en je levensopdracht(en). Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

Pentalogie combineert numerologie met de symboliek van het pentagram. De getallen uit je geboortedatum en je levensles-getal worden in en rond het pentagram gezet. Dit geeft een uniek beeld van de persoon waarin karaktereigenschappen, groei -en knelpunten, de relatie met de ouders, zichtbaar worden. Het is een voorspellende maar vooral inzichtgevende methodiek.

Geschiedenis van Pentalogie

De methodiek is ontwikkeld door Hans Müller in de twintigste eeuw, rond 1950. Hij koppelde de astrologische planeten aan de getallen en ook de vier elementen hebben een plek in het pentagram gekregen. Pentalogie geeft een andere kijk op numerologie.

Vind jij het interessant om meer over jezelf te weten te komen, vraag dan bij onze therapeut een pentalogische analyse aan. Zodat dat je beter begrijpt waarom je doet zoals je doet en je tips over krijgt over hoe je kunt groeien.

Pentalogische Analyse:

  • Levenslesgetal (geeft je belangrijkste levensles aan)
  • Het jaar 2020en 2021 voor jou.
  • Een volledige uitleg van de pentagramplekken en de *cijfers van jouw geboortedatum erop ingevuld, inclusief de evt. aanwezigheid en betekenis van assen en drempels (tegenstrijdigheden verbinden en transformeren).
    *Statische cijfers: verwijzen naar aangeboren talenten en zijn het gereedschap dat we bij onze geboorte hebben meegekregen. Dynamische cijfers: zijn getallen om je in beweging te zetten, om je te ontwikkelen.