Referenties

Vandaag een hele fijne sessie gekregen van Karin op een oude niet-functionele kernovertuiging. Naast veel inzichten heb ik ook weer meer geleerd over EMDR. Heel boeiend. Wat er precies is gebeurd weet ik niet maar het is net of ik weer een stukje van mijn ziel heb teruggevonden wat ik lange tijd niet heb gezien. Dankjewel.

D.

Ik heb de EMDR bij Karin gevolgd en heb de theoriemap laten lezen door een goede psycholoog die 30 jaar in heel Europa heeft gewerkt -en lezingen geeft in EMDR. Zij zegt na het lezen dat het een hele goede theorie is en dat deze map volledig up_to_date is.

Nima

Ik geloofde totaal niet in Bach Bloesems. Hoe kunnen een paar druppeltjes nou helpen dacht ik. Maar ik heb braaf ingenomen wat Karin me geadviseerd heeft en ik moet zeggen dat ik al verandering merkte na een week. Dus geloven hoeft blijkbaar niet, het werkt? Of zoals Karin zei: eerst geloven en dan zien!

Martin

“EMDR stond al langere tijd op mijn bijscholing-wensenlijst ;-). Deze 3-daagse is absoluut een aanrader omdat deze geprotocolleerde behandelmethode effectief en goed toepasbaar in de praktijk is. Vanaf het eerste moment ga je ook zelf daadwerkelijk aan de slag. Docent Karin heeft heel veel ervaring als EMDR-therapeut en dat merk je tijdens de dagen én zeker ook bij de oefeningen. Blij dat ik EMDR nu aan mijn ‘gereedschapskoffer’ toe kan voegen! ” –

M.

Ik heb EMDR gehad bij Karin en zag er erg tegenop. Karin heeft mij op een geruststellende manier hierop voorbereid en ook tijdens de EMDR-therapie voelde ik haar ervaring en durfde ik te vertrouwen. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen en ik kan Karin dan ook van harte aanbevelen als het gaat om trauma’s uit het verleden. Bedankt Karin, gr. Peter

Peter

Ik heb relatietherapie gehad bij Karin: zowel individuele sessies als sessies met mijn man. Vanaf het eerste gesprek was er direct een klik. Wat ik als bijzonder prettig heb ervaren is dat Karin to the point is, zonder daarbij mijn emoties uit het oog te verliezen. Ik vind Karin niet alleen een zeer bekwaam therapeute, maar ook een prettig persoon: duidelijk, warm en grappig. Mocht ik in de toekomst weer behoefte hebben aan therapie weet ik waar ik naar toe ga!

Tes

Zelf ben ik ook werkzaam als therapeut en ik vind het heerlijk om soms toch even met een collega te sparren. Met Karin kom ik altijd snel bij de kern en lukt het goed om van een afstandje waar te nemen. Haar doelgerichte vragen geven mij veel helderheid waar ik weer verder mee kan. Heel fijn en verhelderend. Daarnaast voel ik ook een hele fijne energie in de therapieruimte en vind ik je gewoon een gaaf wijffie…

Collega

Het is al weer een tijd geleden maar ik weet het nog goed. Ik vond Karin een lieve en kordate vrouw. Ze was nogal direct, daar moest ik even aan wennen, maar ik had het nodig!

Mars

Ik heb het echt naar mijn zin gehad bij Karin. Ze kan goed luisteren en geeft waardevolle adviezen. Karin heeft mij echt aan het denken gezet en hierdoor is mijn leven weer de goede richting op gegaan. Groetjes Henk de G.

Henk

Bedankt voor de fijne sessies en voor het lenen van je boek. Ik vind je echt een fantastisch leuk mens. Liefs Nikki

Nikki

Karin heeft me geleerd om naar mezelf te kijken, om me niet te verstoppen voor mijn verdriet en me beter in balans laten komen met mijn lichaam en geest. Vanaf het moment dat ik binnen stapte bij haar voelde ik me veilig. Dank je wel lieve Karin.

Anoniem

Danjwel Karin, het was fijn om de denkprocessen met je te kunnen stroomlijnen.

Marcel