BIJSCHOLINGEN

Stichting Psychosociaal Welzijn biedt een aantal bijscholingen om je therapeutische skills en effectiviteit te vergroten. Voor langdurige opleidingen kunnen wij je verwijzen naar verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten.

3 Daagse Bijscholing Transactionele Analyse

3 Daagse Bijscholing EMDR

De Docent

De docent/trainer van Stichting Psychosociaal Welzijn is Karin van Gaal (en een aantal collega’s die haar hierbij ondersteunen). Karin is in 2007 afgestudeerd als psychosociaal therapeut en heeft ruime ervaring als docent/trainer opgedaan. Zij traint het liefst kleine groepen zodat zij genoeg aandacht kan schenken aan iedere cursist. Haar persoonlijkheid nodigt uit tot openhartigheid, oprechtheid en een frisse blik naar jezelf. Zij vindt het leuk om op een luchtige manier, haar kennis te koppelen aan de praktijk. Omdat zij streeft naar een hoogwaardig resultaat heeft ze alle opleidingen zelf ontwikkelend.