Algemene informatie

alphabet blur books close up

Stichting Psychosociaal Welzijn biedt een aantal bijscholingen om je therapeutische skills en effectiviteit te vergroten. Voor langdurige opleidingen kunnen wij je verwijzen naar verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten.

Omdat live, samen oefenen het beste beklijft heeft fysiek onderwijs onze voorkeur.  

De Docent

De docent/trainer van Stichting Psychosociaal Welzijn is Karin Fens van Gaal (en een aantal collega’s die haar hierbij ondersteunen). Karin is in 2007 afgestudeerd als psychosociaal therapeut en heeft ruime ervaring als docent/trainer opgedaan. Zij traint het liefst kleine groepen zodat zij genoeg aandacht kan schenken aan iedere cursist. Haar persoonlijkheid nodigt uit tot openhartigheid, oprechtheid en een frisse blik naar jezelf. Zij vindt het leuk om op een luchtige manier, haar kennis te koppelen aan de praktijk. Omdat zij streeft naar een hoogwaardig resultaat heeft ze alle opleidingen zelf ontwikkelend.

Bij alle lesdagen is onze huishond aanwezig. Tarak is al een oude dibbes en kan niet naar de opvang en de hele dag alleen thuis zijn is sowieso geen optie. Het is een super vriendelijke en rustige hond en bovendien kun jen in de pauze even lekker met hem wandelen als je daar zin in hebt :).