Terugkomdag EMDR

Nascholing EMDR

Samen oefenen!

Op veler verzoek zijn 2 EMDR terugkomdagen ingepland. Deze dagen zijn in eerste instantie bedoeld voor oud-cursisten van Stichting Psychosociaal Welzijn. Daarnaast zijn andere EMDR beoefenaars ook welkom: een certificaat van je EMDR bijscholing is dan de eis om mee te mogen doen.

Op deze dag gaan we oefenen, (nieuwe)protocollen doornemen, succes en valkuilen delen en is er ruimte om vragen te stellen aan de docent. Zij geeft zelf al sinds 2007 EMDR en heeft veel vlieguren gemaakt, zowel als therapeut en als docent.

Deze dag kost 125,-

Data:

  • vrij. 30 sept. 2022 gaat niet door vanwege te weinig animo.

INSCHRIJVEN

De lesdag beginnen om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Praktische informatie

  • De groepsgrootte is maximaal 8 cursisten zodat er veel persoonlijke aandacht is.
  • De investering bedraagt € 125,- dit is inclusief vers fruit en onbeperkt koffie/thee.
  • De opleidingskosten voor deze workshop mag je onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting.  Neem voor informatie contact op met de belastingdienst.
  • Onze trainers en vrijwilligers hebben een geheimhoudingsplicht. Deze ligt ondertekend op kantoor van de Stichting ter inzage. Uiteraard hebben zij ook kennis genomen van de algemene voorwaarden en het privacy statement van de stichting en zullen zij zich daarnaar gedragen.
  • Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

INSCHRIJVEN

logo nfg zonder tekst

Met betrekking tot bijscholing is deze erkend door de NFG en je ontvangt 4 PE voor deze dag. Je ontvangt het certificaat Nascholing EMDR als je actief deel hebt genomen aan deze dag.